Despre noi

Compania noastra

QUALITY PACK SRL este un producator de cutii de pizza, servetele si tacamuri ambalate, dar si un importator si distribuitor de ambalaje de unica folosinta cum ar fi: farfurii plastic, caserole pentru mancare destinate HORECA, dar si articole pentru curatenie precum detergent, saci de menaj, lavete, bureti si altele.

Gama noastra de produse este foarte variata si aduna un numa de aproximativ 1,000 de repere.

Remarcandu-ne prin seriozitate si bineinteles puterea de a oferi preturi competitive in acest sector am reusit sa pastra legaturi stranse cu clientii nostrii traditionali dintre care amintim doar cativa: METRO, TAROM, SELGROS, KFC, PIZZA HUT, DANONE, CARREFOUR, BILLA, MEGA IMAGE dar si restaurante ori pizzerii din toate colturile tarii. Printre numele mai cunoscute se afla lanturile de pizzeria SPEED PIZZA, DOMINIUM PIZZA, PRESTO PIZZA si cu mare bucurie anuntam ca suntem si furnizorii pentru FOODPANDA.

cms-img

Flota proprie de transport dotata cu autoutilitare de 3.5t, ne permite sa asiguram astfel distributia produselor noastre la nivel national.

Pionieri intr-un domeniu absolut nou pentru tara noastra,ne laudam acum ca am reusit sa implementam in randul firmelor de catering acest sistem de a transporta mancarea. Prin toate acestea ,scopul pe care il urmarim este unul singur - sa dezvoltam o companie sanatoasa si eficienta, care sa satisfaca cerintele unei piete care inca este in deriva.