My Cart

Despre noi

Despre
Quality Pack
Am înființat societatea în 2012, iar, după doar opt ani de muncă în echipă, am ajuns lideri de piață. La Quality Pack am investit permanent în dezvoltarea de produse noi, prietenoase cu mediul, iar viziunea legată de orientarea către ambalaje biodegradabile a dus la obținerea unei cote de piață importante. Eficiența serviciilor și calitatea la superlativ a produselor au fost esențiale pentru dezvoltarea companiei.

Acum Quality Pack este unul dintre cei mai importante nume în producția de cutii pentru pizza, șervețele și tacâmuri ambalate individual. Suntem furnizori pentru toate rețelele de magazine mari, printre care Metro, Auchan, Carrefour, Kaufland, KFC, McDonald’s etc., dar exportăm și în Europa, în țări precum Grecia, Bulgaria, Polonia sau Anglia.

Simultan, împreună cu partenerii noștri din Europa și din Asia, am dezvoltat o gamă amplă de produse din plastic, plastic reciclat și din materiale biodegradabile.

Suntem un furnizor profesionist și dorim să le asigurăm partenerilor noștri soluții complete de ambalaje care să le pună în valoare produsele comercializate. Gama noastră extrem de variată de ambalaje din plastic și din materiale biodegradabile ne permite să oferim soluții unice numeroșilor clienți, în timp ce experiența noastră bogată ne-a ajutat să facem mult mai mult decât doar să producem, să importăm și să vindem.
PESTE 15 DE ANI DE ACTIVITATE

și experiență în domeniu

PESTE 1000 DE PRODUSE

în stoc gata de livrare

PERSONALIZĂM LA CERERE

orice idee aveți, noi o implementăm

Recunoaștem nevoia de a inova și de a implementa soluții de ambalare evoluate, motiv pentru care adăugăm constant în portofoliu produse noi și inovatoare pentru a fi în pas cu cerințele mereu în schimbare ale clienților noștri.

Calitatea și inovația alcătuiesc coloana vertebrală a companiei noastre. Date fiind procedurile și condițiile de fabricație de înalt calibru care respectă cu strictețe standardele Europene, ne angajăm să asigurăm integritatea fiecărui produs, asigurându-i, astfel, un nivel calitativ cu mult peste valoarea sa comercială.

Majoritatea produselor Quality Pack sunt sustenabile, realizate pe bază de plante. Astfel, din ce în ce mai multe dintre ele sunt biodegradabile și compostabile, întrucât punem un accent cât mai mare pe refolosire și pe a lăsa în urmă un mediu cât mai curat, cu o amprentă de carbon cât mai redusă. Asta înseamnă că tu nu ai de ce să-ți faci griji că nu respecți ciclul natural, așa încât te vei putea bucura mai mult de mesele tale.