My Cart

Despre Produse

Revoluția de azi – standardul de mâine.

Trăim într-o lume în care, la prima vedere, poate chiar și la a doua, haina îl face pe om, iar o carte e judecată după copertă. De câte ori dintre două produse similare nu e ales cel cu ambalajul mai aspectuos? Nicio grijă, însă! Ambalajele noastre vor face ca produsele companiei tale să fie cele care se vând în fața celor ale competiției.

În plus, trebuie luat în calcul faptul că, de exemplu, o simplă cutie de pizza nu este doar un ambalaj, ci o carte de vizită a maeștrilor pizzeri. O „haină” care trebuie să fie pe măsura a ceea ce se află înăuntru, mai ales pentru că ea ajunge să fie văzută de mulți ochi. Unele sunt deja ușor de recunoscut, iar studiile arată că ambalajele au un impact major asupra deciziei de cumpărare și a indulgenței față de produsul pe care-l adăpostesc.

Așa că fii printre vizionarii de azi, nu te lăsa intimidat de reticența și letargia competitorilor din piață de a investi în calitatea ambalajelor!

Mai mult, clienților cu un rulaj de peste 5.000 de pizza lunar le oferim condiții extrem de avantajoase care reduc prețul până la unul dintre cele mai competitive tarife de pe piață.

CONTACTEAZĂ-NE